5 syytä miksi vaatteet ovat hieno lahja

vaatekappaleita

Kukapa ei helposta päivittämisestä lomien aikana? Unohda ikivanha vitsi pehmeistä paketeista ja anna lahjaksi vaikka kello, kengät tai miehille partakone. Tee vaatteista hauska trendikkäillä niiteillä ja muilla luovilla tavoilla.

1. Käytä vaatekappaleita vihjaaksesi isompiin lahjoihin

Yksi hieno tapa lahjoittaa vähemmän jännittäviä vaatteita⁠ – ajattele miesten pitkiä alusvaatteita tai lasten sukkia⁠ – on käyttää näitä vaatekaappien täytteitä vihjeinä isompiin lahjoihin. Oletetaan esimerkiksi, että haluat lahjoittaa lapsesi ratsastustunteja. Laita pari sukkaa pienillä hevosmalleilla lapsesi lahjapakettiin ja anna lapsesi arvata, mitä lahja todella tarkoittaa.

Voit jopa saada koko perheesi mukaan lahjoittamalla kaikille jotain erilaista ja pyydä heitä työskentelemään yhdessä ja keksimään varsinainen lahja! Elämysten antaminen on aina hyvä idea. Yhdistä nämä jännittävät lahjat asuun, jota voit käyttää juhlien aikana, ja koko perhe on tyytyväinen.

Lapset

2. Ystävät rakastavat muotia

Onko sinulla ystävä, joka on aina tyylikäs? Mitä jos hankkisit teille samanlaiset vaatteet tai asusteet? Hanki esimerkiksi BFF-huivi hänen suosikkivärinsä kanssa, kuin sinulla on samanlainen eri sävyssä, tai voit valita parin sopivia pyjamia. Juhlista pyjamia kotona brunssilla, jossa kaikki pukeutuvat uusiin vaatteisiin. Sen kyllä kaikki muistaa. Tarkoituksena on luoda kaikille hyvä mieli. Anna vaatteita ystävillesi ja perheellesi.

3. Asusteet luovat viimeistelyn

Tänä vuonna pienimmät lahjat voivat tehdä suurimmat muistot. Sen sijaan, että menisit kokonaan uusimaan vaatekaapin kaikille listallasi oleville, lahjoita sen sijaan henkilökohtaisia ​​muotiasusteita. Ehkä kaunottaresi tarvitsee uuden kellon, kun taas lapset voisivat käyttää uudempia reppuja. Valitse pienemmät lahjat, joilla on suurempi merkitys, kuten henkilökohtainen kaulakoru nimikirjaimineen tai riipus, joka korostaa jotain ainutlaatuista heissä, kuten heidän suosikkieläin tai väri. Mikä se sitten onkin, isompi ei ole aina parempi. Näillä pienillä asusteilla on enemmän vaikutusta kuin jollakin suurella eleellä.

Lapset

4. Perusteet ovat aina varmoja

Vaatteiden lahjoittaminen voi joskus tuntua pelottavalta. Mitä ostat lahjalistasi muodikkaimmalle henkilölle? Trendien mukana pysyminen vaatii jatkuvaa tekemistä, mutta jokaisessa muotitarpeessa tarvitaan muutama asuste. Aloita perusasioista, kuten ruskeat tai mustat tyylikkäät kengät, kapeat farkut tai jopa joukko viihtyisiä, orgaanista puuvillasta tehtyjä paitoja. Nämä saattavat tuntua tavallisilta tavaroilta sinulle, mutta jopa luettelosi suurin muotia seuraava henkilö pitää farkuistaan.

5 syytä miksi vaatteet ovat hieno lahja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *