5 syytä vaatteet ovat hieno lahja kaikille listallasi oleville

vaatekappaleita

Mitä ei pidä rakastaa vaatekaapin hankkimisestae päivittää lomien aikana? Unohda sukkien ikivanha vitsi sukkaasi. Tee vaatteiden lahjasta hauskaa trendikkäillä niiteillä ja luovilla tavoilla lahjoittaa muoti-vaatekaappi.

1. Käytä vaatekappaleita vihjaaksesi isompiin lahjoihin

Yksi hieno tapa lahjoittaa vähemmän jännittäviä vaatteita⁠ – ajattele miesten pitkiä alusvaatteita tai lasten sukkia⁠ – on käyttää näitä vaatekaappien vihjeitä isompiin lahjoihin. Oletetaan esimerkiksi, että haluat lahjoittaa lapsesi ratsastustunteja. Liu’uta pari sukkaa pienillä hevosmalleilla lapsesi sukkahousuihin tällä kaudella ja anna lapsesi arvata, mitä lahja todella edustaa.

Voit jopa saada koko perheesi mukaan lahjoittamalla kaikille jotain erilaista ja pyydä heitä työskentelemään yhdessä selvittämään iso yllätys! Elämysten antaminen pikemminkin kuin asiat on raivoa tällä lomakaudella. Yhdistä nämä jännittävät kokemukset täydelliseen asuun, jota voit käyttää niiden aikana, ja koko perhe on hymyilevä.

Lapset

2. Ystävät rakastavat muotia

Onko sinulla ystäväsi, joka vain saa tyylisi? Rakastamme sitä, kun löydämme itsemme #twinning työssä. Tänä vuonna tuoda söpöläinen saamalla kaverisi samanlainen ulkonäkö. Hanki esimerkiksi BFF-huivi hänen suosikkivärinsä kanssa, kun sinulla on samanlainen eri sävyssä, tai voit valita parin sopivia pyjamat. Tee sopivat PJ: t jännittäviksi juhlimalla kotona brunssilla, jossa kaikki pukeutuvat uusiin säikeisiin samalla kun naurat ja luo muistoja. Tarkoituksena on jakaa loma-iloa tällä kaudella koordinoimalla vaatteita lahjoilla ystävillesi ja perheellesi, jotka sanovat “Olemme yhdessä”, mutta esittelevät myös henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi.

3. Flairille on huolta

Tänä vuonna pienimmät lahjat voivat tehdä suurimmat eleet. Sen sijaan, että menisit kokonaan uudelle vaatekaapille kaikille listallasi oleville, lahjoita sen sijaan henkilökohtaisia ​​muotiasusteita. Ehkä kaunottaresi tarvitsee uuden kellon, kun taas kiddot voisivat käyttää päivitettyjä lounaslaatikoita.Valitse pienemmät lahjat, joilla on suurempi merkitys, kuten henkilökohtainen kaulakoru nimikirjaimineen tai riipus, joka korostaa jotain ainutlaatuista heissä, kuten heidän suosikki eläin tai väri. Mikä se on, isompi ei ole aina parempi. Näillä pienillä lisävarusteilla on enemmän vaikutusta kuin suurella eleellä. Se on lahjakausi, joten mikään ei sano “arvostan sinua” aivan kuin hyvin harkittu lisävaruste, joka sopii tähän täydelliseen asuun.

Lapset

4. Perusteet ovat parhaita

Vaatteiden lahjoittaminen voi joskus tuntua pelottavalta. Mitä ostat listallasi eniten muodin eteenpäin vievää henkilöä? Trendien mukana pysyminen on kovaa tavaraa, mutta jokaisessa muotitarpeessa tarvitaan muutama vaatekaappi. Aloita perusasioista, kuten ruskea tai musta nahkainen nilkkurit, kapeat farkut tai jopa joukko viihtyisiä, orgaanisia puuvillaa. Nämä saattavat tuntua tavallisilta tavaroilta sinulle, mutta jopa luettelosi suurin fashionista rakastaa heidän mitä tahansa farkkujaan.

5 syytä vaatteet ovat hieno lahja kaikille listallasi oleville

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *